Igazságügyi Minisztérium

Céginformációs és az Elektronikus
Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat

KERESÉS A BESZÁMOLÓKBAN

Kérjük, hogy a megadható cégazonosító adatok közül kizárólag egy mezőt töltsön ki! A céginformációk lekérdezése három keresési mód felhasználásával lehetséges. A felhasználó keresést indíthat:

  • Cégnév
  • Cégjegyzékszám vagy
  • Adószám alapján.

A cégjegyzékszám vagy adószám szerinti keresés esetén az adatokat pontosan kell megadni, annak érdekében, hogy egyetlen találati eredményt kapjon vissza a felhasználó. Az adószám alapján történő keresés esetén az első 8 számjegy (törzsszám) megadása szükséges.

Az esetek nagy részében azonban a felhasználó csak a keresett cég nevét tudja és nem ismeri a cégjegyzékszámot vagy adószámot. Ilyen esetben segíthet a cégnév szerinti keresés, amely során elegendő a keresett cég nevének kezdetét megadni (minimum 4 betűt). Hosszabb cégnévkezdet (a továbbiakban minta) szelektívebb, azaz kevesebb olyan találatot jelenít meg a rendszer, amelynek kezdete illeszkedik a hosszabb megadott mintára.

A felhasználó által megadott cégnévkezdetekben a rendszer nem tesz különbséget a kis és nagy betűk között. A következő cégnévkezdetek ezért azonos eredményre vezetnek: BUDAPESTI buDApeSTi vagy KŐSZEG KŐszeG stb.

A találati listában megjelennek azon cégek nevei, amelyek a fenti feltételek alapján megfelelnek a megadott keresési kritériumoknak. Ezt követően a felhasználó könnyen kiválaszthatja a keresett céget, amely adatait megtekintheti.

Amennyiben a beszámolók között oda nem illő tartalmat talál, kérjük értesítse a Cégszolgálatot (a cégnév illetve adószám feltüntetésével) az alábbi elektronikus levélcímen: e-beszamolo(kukac)im.gov.hu

Ugrás a kereséshez