Igazságügyi Minisztérium

Céginformációs és az Elektronikus
Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat

Beszámoló állomány értékesítése

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a gazdasági társaságok által közzétételre benyújtott, számviteli törvény szerinti beszámolók különböző szempontok szerinti csoportosított lekérdezése biztosított, amelyhez a "Csoportos beszámoló kérő lap" kitöltése és az e-beszamolo(kukac)im.gov.hu e-mail címre történő megküldése szükséges. A nyomtatványon kérjük megadni, hogy a szűrési szempontok alapján legyűjtött cégek mely – beszámolóban feltüntetett – adataira tartanak igényt. A kérhető adatok listája itt tekinthető meg.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az Online Beszámoló és űrlapkitöltő Rendszer (OBR) 2016. évtől webes felületen biztosítja a beszámolók, illetve mérlegek összeállítását és beküldését. Az ezt megelőző időszakra vonatkozóan nincs lehetőség szűrésre.

Az IFRS szerinti beszámolók (kiválasztott jogszabály: nemzetközi számviteli standardok alkalmazásáról szóló 1606/2002/EK (VII. 19.) európai parlament és tanács rendelete), valamint a magyarországi fióktelepek anyavállalatainak beszámolóinak (kiválasztott jogszabály:külföldi vállalkozás székhely szerinti jogszabály) mérlege és eredménykimutatása PDF formátumban kerül becsatolásra, erre tekintettel abból adatok nem kereshetőek ki, ilyen esetben a csatolmányt áll módunkban megküldeni.

 

További információ:
Call center: +36 (1) 795 5111 (3. menü: Céginformáció igénylése, ügyfélszolgálat elérhetősége, 3. almenü: Csoportosított céginformáció)
E-mail: e-beszamolo(kukac)im.gov.hu