Igazságügyi Minisztérium

Céginformációs és az Elektronikus
Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat

Beszámoló állomány értékesítése

Az Igazságügyi Minisztérium Céginformációs Szolgálata az alábbi feltételekkel lehetőséget biztosít a gazdasági társaságok által közzétételre benyújtott, számviteli törvény szerinti beszámoló adatbázis megvásárlására, melynek keretében minden esetben egyedi szerződés megkötésére kerül sor.

 • A beszámoló állomány megvásárlása iránti igényüket az alábbi elérhetőségek egyikén várjuk:
  postacím: 1357 Budapest, Pf. 2.
  e-mail: zsofia.tringer(kukac)im.gov.hu
 • Fizetés módja:
  a költségtérítés teljes összegét szerződéskötést követően, a szerződést megkötésétől számított 15 munkanapon belül, az Igazságügyi Minisztérium bankszámlájára történő átutalással kell megfizetni.
 • Átvétel:
  Az igényelt adatállomány átvétele kizárólag a költségtérítés megfizetését követően lehetséges, előre megbeszélt időpontban az IM Céginformációs Szolgálatán elektronikus adathordozón.

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a gazdasági társaságok által közzétételre benyújtott, számviteli törvény szerinti beszámolók különböző szempontok szerinti csoportosított lekérdezése is biztosított, amelyhez a "Csoportos beszámoló kérő lap" kitöltése és az e-beszamolo(kukac)im.gov.hu e-mail címre történő megküldése szükséges.

További információ:
dr. Tringer Zsófia
zsofia.tringer(kukac)im.gov.hu