Igazságügyi Minisztérium

Céginformációs és az Elektronikus
Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat


Új

A Cégszolgálat részére a beszámoló letétbehelyezési és közzétételi kötelezettség az Online Beszámoló és űrlapkitöltő Rendszeren (OBR-en) keresztül teljesíthető.


Az OBR honlapjára történő átlépéshez kattintson ide.Új

Kormányzati Ügyfélvonal telefonszáma:
Magyarországról: 1818 (ingyenes, 7x24 órában hívható)
Külföldről: +36 (1) 550-1858
Elektronikus beszámoló benyújtásával kapcsolatos kérdés esetén válassza az 1.7-es menüpontot.


(A HÉT MINDEN NAPJÁNAK MINDEN ÓRÁJÁBAN, MÉG ÜNNEPNAPOKON IS HÍVHATÓ)

A Kormányzati Ügyfélvonal munkatársai a vállalkozások kötelező elektronikus beszámolójának beküldését, az ezzel kapcsolatos feladatok teljes folyamatát támogatják. Az általános tájékoztatástól a közzététel informatikai támogatásán keresztül a közzétett beszámolók elérhetőségéig.
Hibásan megküldött beszámolók javításáról a Tájékoztató / Közzétételről szóló tájékoztatás / Közzétett – és egyben letétbehelyezett – beadványok módosítása/javítása pontban tájékozódhatnak.

KÖZZÉTETT BESZÁMOLÓK KERESÉSE

Kérjük, hogy az alábbi adatok közül kizárólag egy mezőt töltsön ki!

Segítség a kereséshez

Cégjegyzékszám
Adószám (első 8 szám)
Cégnév (minimum 4 karakter)


Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy az Igazságügyi Minisztérium nem vállal felelősséget a honlapon megjelent beszámolók tartalmáért.

A cég (illetve a beszámolót benyújtó személy) felelőssége, hogy a Céginformációs Szolgálat részére megküldött beszámolóban szereplő adatok az elfogadott beszámoló (ideértve az adózott eredmény felhasználására vonatkozó határozatot és a független könyvvizsgálói jelentést is) adattartalmával egyezőek legyenek.